m2

m2

m2

m2


Edukim, Informim dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë krahas aktiviteteve të shumta si dhe trajnimeve në fushën e biznesit ka hapur pranë saj edhe një degë të re të një rëndësie të veçantë: “Qendrën e kurseve të Gjuhëve të Huaja” e cila duke patur parasysh kërkesën në rritje të tregut për përvetësimin e Gjuhëve të Huaja, do të ofrojë kurse të Gjuhës Angleze si edhe të gjuhëve të tjera…Lexo më shumë

Panaire

pan

Forume

for

Bashkëpunime

proj


Trajnime

Panaire

partner_0015_anteacement
partner_0014_beralb
partner_0012_coffeeclub.al-
partner_0010_green
partner_0009_Kraco
partner_0008_ProCreditBank-logo_sm
partner_0007_rejsifarma
mini-invest-alb
partner_0005_veneto-banka-croatia
partner_0006_SWARCO-MIZAR
partner_0004_www.ardeno.com
partner_0003_www.dhl.al
partner_0000_www.topline.al
partner_0001_www.megateksa.com
partner_0002_www.lajthiza.al
albacall
altagroup
alumil
amadeus
bereqet
blini2e
brahim
cd_logo
ehw
eka
erzeni
farmatech
htp
kurum
lady_albania
lika
liquori
liredi
millcolor
mulliri
neranxi
optima
oranews
prod
profarma
sarakotravel
shpresa
spontop
vdo
yllimerja

Eksploroni për mundësi bashkëpunimi me vendet e tjera të EU, si dhe përditësohuni me eventet më të fundit nga fusha e biznesit kudo në botë!

Regjistrohuni paraprakisht si klient i DHTIT-së, në mënyrë që të aksesoni Partner Widget-in. 

icon-video

Lajme-Video

icon-magazine

Revista ProBusiness

icon-advert

Dua te reklamoj