ITALISHTE BIZNESI

DATA 24 Tetor 2018 Orari: 16:30-20:30 DATA 25 Tetor 2018 Orari: 16:30-20:30 Trajnimi i Italishtes së Biznesit ka si qëllim përmirësimin e aftësive të gjuhës italiane të atyre që përdorin gjuhën italiane në punën e tyre. Trajnimi zhvillohet me trajnuese Italiane dhe zgjat dy ditë. Trajnimi zhvillohet në Gjuhën Italiane. QËLLIMI Objektivi i trajnimit është…