Sipërmarrësit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, takime biznesi me sipërmarrësit Sllovenë

Më shumë se 50 biznese shqiptare dhe sllovene u takuan sot në forumin e biznesit “Shqipëri-Slloveni”, organizuar në Tiranë. Në këto takime specifike kryesisht në fushën e infrastrukturës, teknologjisë, turizmit, energjisë, agro-përpunimit etj., sipërmarrësit e dy vendeve për kishin një paradite pune dhe kontaktesh që sipas vetë tyre u konsideruan të vlefshme. Pjesë e këtij…

Forum Ekonomik: “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik”

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane ne konkretizim te bashkëpunimit me Oden e Kosoves, organizojne me daten 10 Shkurt 2017 (e Premte), ora 11:00 ne lokalet e hotel “ABI” ne Prizren,  Forumin Ekonomik:  “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik” .   Duke e vlerësuar si te rendesishem pjesëmarrjen tuaj ne kete…

Ftese per pjesemarrje ne “Italian Stone Experience in South Italy”: 29 janar – 3 shkurt 2017

Në kuadrin e Planit të Eksporteve për Rajonet e Konvergjencës (Campania, Calabria, Puglia e Sicilia), Zyra e Teknologjisë Industriale Energjisë dhe Mjedisit i Agjencisë ICE – në bashkëpunim me shoqatës e makinerive të mermerit Confindustria Marmomacchine – organizon nismën “Italian Stone Experience in South Italy” në periudhën 29 janar – 3 shkurt 2017 në Calabri, Campania dhe…

Ftese per pjesemarrje: Konferenca e biznesit te OSCE-se, 25 Janar 2017, Vjene, Austri

ederale Ekonomike të Austrisë, me rastin e kryesisë së OSBE nga Austria (Austrian OSCE chairmanship 2017), e cila do të mbahet më date 25 janar 2017, në ambientet e Dhomës Federale Ekonomike të Austrisë(WKÖ) në Vienë. Në fokus të këtij eventi do të jenë fushat e ICT dhe teknologjisë së gjelbër, me qëllim krijimin e oportuniteteve të reja të biznesit…